Gemeenteraadsverkiezingen Den Haag 2022

Doe mee!

De Bond heeft geschikte kandidaten en vrijwilligers voor de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag nodig. 

Ben jij dat?

De Bond doet mee met de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 van den Haag!

Om de ‘stemmen’ van de Nationale Bond tegen Overheidszaken in het ‘hart’ van de macht op lokaal niveau te doen gelden heeft Jordy Zwarts zich in september 2021 kandidaat gesteld voor de gemeenteraad in den Haag. Zoals velen weten spreekt Jordy direct vanuit het hart en zonder omwegen anderen aan. Met name op de Corona-maatregelen die ons aller bestaan meer en meer dreigen teniet te doen. Jordy wil dit met jullie hulp definitief doen eindigen!!

Daarom: de Bond heeft geschikte kandidaten en vrijwilligers voor de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag nodig.

Wie is verbaal vaardig en kan zich in het debat goudeerlijk weren zonder in zijpaden te worden gelokt door andere partijen die wel ‘trouw’ zijn aan het Coronabeleid en 5G wel best vinden? Dat je daarin ook schriftelijk vaardig bent is mooi meegenomen, verbale vaardigheid en in het debat ‘op de bal’ kunnen blijven is hoofdzaak!

Ben jij dat?

Nationale Bond tegen Overheidszaken doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag! De Bond wil niet alleen rechtszaken voeren om het wanbeleid van overheidswege te keren, maar wil dat ook bereiken door op lokaal niveau zulk beleid bloot te leggen en te blokkeren. Wat is een betere plek om dat te doen dan in Den Haag, daar waar ‘onze’ regering is gehuisvest? Slaagt de Bond erin om in Den Haag bijvoorbeeld landelijke coronamaatregelen tegen te houden, dan zal dat zijn doorwerking hebben naar het landelijke politiek-bestuurlijke niveau.

Wij zullen er in Den Haag naar streven dat het ‘oude normaal’ terugkomt, dat de uitrol van het 5G-netwerk stopt, dat de duistere plannen van het World Economic Forum (‘Great Reset’, ‘Build Back Better’) geen doorgang vinden, dat een vaccinatieplicht, een sociaal-kredietsysteem en woonvoorrang voor asielzoekers (wegens discriminatie) worden verboden, dat alle coronamaatregelen worden opgeheven, dat de burgemeester wordt gekozen, dat bestuursrechtelijke wetten die in strijd zijn met de grondwet, het strafrecht, het burgerrecht en het internationaal recht worden verboden, dat in de ambtenarij en boa’s wordt gesaneerd, dat gemeentelijke belastingen worden verlaagd, dat hondenbelasting en btw op energieheffing worden opgeheven en dat de belangen van de inwoners van Den Haag werkelijk worden gediend, wat de plicht is van iedere volksvertegenwoordiger.

De Bond zal alle juridische middelen inzetten om als lokale politieke partij zijn doel te bereiken. Als lokale politieke partij krijgt de Bond bevoegdheden om informatie te achterhalen en op te vragen en daarvan zal de Bond –met het oog op eventuele rechtszaken– zeker gebruikmaken. Wij zullen niet op de traditionele wijze politiek bedrijven; de oude politiek is duidelijk aan vervanging toe! Het AD is de aanmelding van Nationale Bond tegen Overheidszaken voor de komende verkiezingen niet ontgaan (zie hier).

Spreekt bovenstaande jou aan, kom je ook uit de regio Den Haag, wil je het verschil kunnen maken en strijden voor een mooiere, rechtvaardigere samenleving en wil je terug naar het oude normaal?
Meld je dan aan als kandidaat of vrijwilliger om samen met ons deel te nemen aan de Haagse gemeenteraadsverkiezingen.

LET OP! Je kan je tot en met 21 januari aanstaande bij ons aanmelden als kandidaat-gemeenteraadslid. Je dient voor deze functie van maandag t/m vrijdag in Den Haag te wonen. Vrijwilligers kunnen zich tot en met 14 maart aanstaande aanmelden.

Wil je je aanmelden als kandidaat-gemeenteraadslid of vrijwilliger, stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar: denhaag@bondoverheidszaken.nl

De Bond kan alle steun gebruiken in het creëren van een grote volksbeweging die al het wanbeleid stopt. En wie zich geroepen voelt om óók lid te worden van de Bond of een donatie aan ons te doen, dat waarderen wij enorm!

Stichting

Act 4 Freedom Foundation

K.v.K. 67534783
info@act4freedomfoundation.org

Statuten

Vereniging

Nationale Bond Overheidszaken

K.v.K. 76895319
info@bondoverheidszaken.nl

Algemene voorwaarden
Statuten